razmak
Foto Studio ELLA

Studio Ella Vam pruža kompletne usluge vezane za fotografisanje i snimanje krštenja, rođendana, vjenčanja i ostalih svečanosti. Profesionalna oprema koju koristimo doprinosi da Vaši svečani momenti ostaju sačuvani kroz najljepše uspomene. Provjerite! Trudimo se da održimo visok kvalitet, a jedan dio naših radova detaljnije možete pogledati na stranicama Fotografije i Video. Izdvajamo neke od naših usluga:

- Snimanje (Od opreme koristimo najsavremenije kamere Sony i Panasonic proizvođača. Vaš video će biti u HD ili FULL HD rezoluciji, sa mnoštvom detalja)

- Fotografisanje (Za fotografisanje koristimo Nikon DSLR fotoaparate uz koje kombinujemo različite objektive, u zavisnosti od potrebe, a sve sa ciljem što kvalitetnijih i ljepših fotografija)

- Montaža video i audio materijala (Montaži Vašeg videa se posvećujemo u potpunosti i trudimo da svaki minut bude za pamćenje. Uz audio mix i HD rezoluciju kao krajnji proizvod dobijate video za uživanje)

- Izrada fotografija na licu mjesta (Naša usluga izrade fotografija na licu mjesta učiniće sve Vaše goste zadovoljnim. Za izradu fotografija koristimo Fujifilm mašine za zaštitnim vodootpornim premazom)

- Snimanje iz vazduha (Uz našu Dji Phantom letilicu Vaše fotografije i snimci iz vazduha će dobiti novu dimenziju)

- Obrada fotografija

- Izrada PHOTO BOOK-a

- Izrada fotografija svih dimenzija (10x15,13x18,15x20,30x40.....)

- Izrada USB Flesh-a (Credit Card) sa Vašim videom u Full HD rezoluciji

Wedding paketi:

razmak
Foto Studio ELLA